Jeroen van der Boom vindt volksmuziek maar niks

29 Maart 2013 11:14 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Jeroen van der Boom presenteert het nieuwe SBS 6-programma Bloed Zweet & Tranen, maar nu blijkt de zanger helemaal geen fan te zijn van volkszangers. "Ik hou meer van stevige muziek", aldus Jeroen.

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl
Meer film & serie nieuws

Jeroen van der Boom laat voor de camera van Novum Nieuws weten dat hij helemaal geen fan is van volksmuziek. "Ik vind het wel leuk in de kroeg, maar het is niet zo dat ik een cd opzet”, aldus de zanger. “Volksmuziek is echt wel met een tingeltangeltje erin en vaak een wals of een feestdingetje. Daar zijn anderen heel goed in. Ik hou meer van stevige muziek."

De kandidaten van Bloed, Zweet & Tranen

Voor de kandidaten van Bloed, Zweet & Tranen loopt de presentator niet bepaald warm: "Ik vind ze heel goed zingen, maar ervan houden is een tweede." Ook de concerten met de Toppers moeten het ontgelden "Ik vind volksmuziek erg leuk en gezellig om naar te luisteren en kan heel veel meezingen. Dat zie je wel bij De Toppers, maar ik ben ook blij als die dagen weer voorbij zijn."

Goede kijkcijfers

Het is dus maar de vraag waarom Jeroen van der Boom het programma Bloed, Zweet & Tranen presenteert, als hij niet eens van de muziek houdt. Toch hoopt de zanger wel op goede kijkcijfers voor het noodlijdende SBS 6. “Als je een tv-programma maakt, hoop je dat er een waardering aan zit. Je hoopt dat veel mensen ernaar kijken."

Meer over