Jessica Simpson onderzoekt schoonheid (update)

Eerder schreven wij al over Jessica en haar plannen om in een nieuwe realityshow te onderzoeken hoe verschillende culturen in de wereld over schoonheid denken. Toen was er nog geen zender gevonden, maar nu wel!

VH1 zag wel brood in het idee van de zangeres en gaat de realityserie, die The price of beauty gaat heten, volgend jaar uitzenden. "Jessica zal onderzoeken hoe vrouwen in verschillende culturen omgaan met hun uiterlijk: wat ze doen om mooier te zijn, of ze diƫten of juist helemaal niet... Soms zal ze zelf ook meedoen!", aldus een enthousiaste woordvoerder.

Leerzaam
Jessica zelf is natuurlijk ook dolblij dat The price of beauty straks op televisie te zien is. "Het lijkt me fascinerend om te ontdekken wat in verschillende culturen mooi wordt gevonden. Op deze mooie reis zal ik vooral veel leren. Het wordt vast een bijzondere ervaring."

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jessica Simpson kreeg het een tijdje terug zwaar te verduren. Er waren tijdens een optreden foto's genomen die aantoonden dat de zangeres (voor haar doen) behoorlijk was aangekomen. De Amerikaanse media bombardeerden haar meteen tot 'Fat Jess', maar Jessica zou Jessica niet zijn als ze er uiteindelijk niet haar voordeel mee zou doen.

De zangeres en realityster, die inmiddels alweer het meeste van haar overbodige bagage heeft weggetraind, is namelijk van plan om een nieuw programma op te zetten. In The price of beauty reist Jessica samen met een vriendin de wereld over om te onderzoeken hoe verschillende culturen tegen schoonheid aankijken.

Newlyweds
Jessica is een ervaren rot in het realityvak. Eerder gaf ze in Newlyweds de hele wereld een kijkje in haar (inmiddels weer gestrande) huwelijk met Nick Lachey. Newlyweds was te zien bij MTV, maar het is nog niet bekend of The price of beauty ook bij het muziekstation te volgen zal zijn.

Cellulitis
Hoewel de meeste extra kilo's inmiddels zijn verdwenen, bekende de zangeres onlangs dat ze nog steeds hier en daar een vetrolletje heeft en last krijgt van - oh horror - cellulitis. Jessica: "Ik accepteer mijn lichaam en wil andere vrouwen inspireren om hun imperfecties te accepteren en ervan te gaan houden. Ik ben misschien niet perfect, maar wel een echte vrouw."

Reageren