Jetske bezoekt oud-deelnemers

"Dit is mijn uitspraak, daar zult u het mee moeten doen", met deze woorden sluit mr Frank Visser altijd De rijdende rechter af.

De beslissing van de kantonrechter in Zaandam is inderdaad bindend, aangezien de strijdende partijen zijn overeengekomen dat hij hun zaak op locatie behandelt. Maar leven ze de uitspraak ook echt na?

Oud-deelnemers
In deze laatste uitzending van dit seizoen gaat Jetske van den Elzen terug naar een aantal deelnemers van De rijdende rechter. Zo bezoekt ze de familie Hooglander, die last had van kelderzwammen die in het belendende pand van huiseigenaar Martin Schuller huishield. De heer Schuller moest de kelderzwam bestrijden en de familie schadeloosstellen, maar is dit ook gebeurd?

Keukenmuur
Verder gaat Jetske kijken bij meneer Elzakker die ongegrond meende dat de nieuwe keukenmuur van zijn buurvrouw op zijn perceel stond én dat dit de oorzaak was van zijn lekkage. Mr Frank Visser oordeelde wel dat beide buren gezamenlijk het probleem van een natte buitenmuur moesten oplossen. Maar is dit ook harmonieus gelukt?

Meer over:

Reageren