Jimmy Fallon neemt The Tonight Show over van Jay Leno

Jimmy Fallon presenteert voor de eerste keer de Tonight Show. De verwachtingen zijn hooggespannen, want de opvolger van Jay Leno heeft al wat aardige acts op zijn naam staan.

Een nieuw tijdperk breekt aan voor de langstlopende talkshow van de VS, The Tonight Show. Veteraan Jay Leno moest ophoepelen om plaats te maken voor de jongere, hippere Jimmy Fallon. Fallon (39) werd beroemd dankzij het comedyprogramma Saturday Night Live, probeerde toen zijn geluk op acteergebied en kreeg later zijn eigen talkshow Late Night With Jimmy Fallon. Daarin liet hij zien dat hij kan dansen en zingen en viel hij vooral op door zijn lollige duetten met bekende artiesten.

Bruce en Mariah

Hij maakte samen met Bruce Springsteen een andere versie van Born to Run, stopte met Mariah Carey haar kersthit All I want for Christmas in een nieuw jasje en zorgde voor een reunie van de cast van de tv-serie Full House.

Michelle Obama

In de eerste week ontvangt Fallon meteen al flink wat grote namen: Michelle Obama, Jerry Seinfeld, Bradley Cooper, Justin Timberlake, Lady Gaga en de band U2. We kunnen The Tonight Show in Nederland niet ontvangen, kijken via YouTube kan wel.

Een van de lolligste filmpjes van de afgelopen jaren is die van Jimmy en Justin Timberlake die samen de geschiedenis van de rap doornemen.

Reageren