Jochem van Gelder naar MAX?

Jochem van Gelder stapte vorige week op bij de NCRV, maar het lijkt erop dat de presentator van onder meer Praatjesmakers en Hider in the house niet lang zonder werkgever hoeft te zitten. Omroep MAX heeft wel oren naar een samenwerking met de ex-NCRV'er.

"Hij kan veel meer dan alleen programma's met kinderen", aldus MAX-voorzitter Jan Slagter afgelopen zondag in De Telegraaf. "Hij ligt ook goed bij de ouderen. Jochem is een aimabele, empatische man. Hij zou goed bij onze omroep passen."

Liever Beau
Toch staan niet alle omroepen en zenders te trappelen om Jochem binnen te halen. "We vinden Jochem een goede presentator, maar we hebben Beau van Erven Dorens er ook net bijgehaald. We zijn op dit moment voorzien", laat SBS Broadcasting in het artikel weten.

Geweldig idee
Ook RTL zegt op het moment geen programma voor hem te hebben. "We hebben al zo veel goede presentatoren", vertelt een woordvoerder van de zender. "Maar wie weet, als Jochem over twee maanden met een geweldig idee op de stoep staat. Wij zijn wel de laatsten die iemand dan wegsturen."

Reageren