Jochem van Gelder onder de pannen bij SBS

Jochem van Gelder krijgt een rol in het programma Wat Schat Je? met presentator Jeroen van der Boom.

Aan Shownieuws vertelt de presentator woensdagavond: "Ik moet me inhouden, maar ik ben wel erg blij. Ik heb een klein stopje gehad, voor mijn gevoel net iets te lang. Maar nu mag ik weer in de wei. Ik denk dat SBS 6 heel goed bij mij past, het is toch een familiezender. En ik ben een familieman, of ik het nou wil of niet." 

Weer kinderen
In Wat Schat Je? van SBS 6 verzorgt Jochem van Gelder filmpjes, waarin kinderen voor het blok worden gezet. "Heel verrassend, ja. Je moet eraan denken dat ik een spelletje Memory speel met kinderen en dan even weg moet. Gaan die kinderen mijn kaarten bekijken of niet? Het publiek moet daarop reageren." 

Daarnaast maakt Jochem van Gelder eenmalig een programma voor moederdag toepasselijk getiteld Voor Je Moeder.

RTL 4
In een interview met Q Music legde Jochem van Gelder uit dat hij in het eerste half jaar na zijn ontslag als een bezetene met verschillende omroepen heeft gesproken, hopende op een nieuw contract. "Maar nadat de onderhandelingen met RTL 4 - die waren in een vergevorderd stadium - op niets uit liepen, heb ik besloten om niet meer zo eager te zijn. Ik moest even rust nemen voor het grote publiek." 

NCRV
Tot twee jaar geleden vierde Jochem van Gelder triomfen bij de NCRV waarvoor hij programma's maakte als Willem WeverHider in the House en Praatjesmakers. Na die tijd was Van Gelder op tv alleen nog maar te zien in een wasmiddelenreclame. 

Wat Schat Je? begint op 14 april 2012 op SBS 6

Lees meer
Het lukt Jochem van Gelder maar niet om werk te vinden 

Reageren