Johannes is het niet eens met onvoldoendes

The Voice of Holland-deelnemer Johannes Rypma vindt de onvoldoendes die hij vrijdag voor zijn optreden van Trijntje Oosterhuis en Marco Borsato kreeg, totale onzin: „Dat sloeg nergens op.”

„Maar het maakt toch niet uit, want zo lokken ze alleen maar nog meer mensen uit om op mij te stemmen.” Dat zegt Johannes in het AD. Hij kreeg inderdaad massaal steun van het The Voice-publiek met 85% van de stemmen en staat daarmee in de halve finale. En volgens Johannes betekent dat aantal dat zeker niet alleen Friezen met hem weglopen. 

Boy next door

Ondanks alle nummer 1 hits die Sandra van Nieuwland al op haar naam heeft, is Johannes veruit de meest besproken deelnemer van The Voice of Holland. Hij heeft zeker niet de beste stem van alle kandidaten, maar het publiek heeft hem omarmd. Alhoewel dat niet voor iedereen geldt: „Op Twitter krijg je echt een hoop stront over je heen. Maar er zitten gelukkig ook heel veel positieve berichten tussen. Verder heeft iemand een fanpagina voor me aangemaakt. En heel veel jongens en meisjes willen een handtekening en met me op de foto. Maar ik ben geen held, ik ben een heel gewone jongen. The boy next door.”

Yolanthe is fan

Johannes maakt in het AD ook meteen zijn ambities bekend: „Ik wil gewoon heel graag een groot artiest worden". Of dat er in zit, moet nog blijken, al heeft de Fries al wel een bekende fan: Yolanthe Sneijder-Cabau liet op twitter weten dat ze zeer gecharmeerd is van Johannes: "Totaal niet eens met de jury. Ik vond je optreden top! #YouGooo".

Reageren