Johannes zet zinnen op Amerika

The Voice of Holland werd hij niet, toch ziet Johannes Rypma een grote toekomst voor zichzelf weggelegd. Eentje die helemaal tot in Amerika leidt. 

The Voice of Holland-publiekslieveling Johannes Rypma heeft net zijn eerste single uitgebracht, 'Play Me'. De door Syb van der Ploeg geschreven plaat is best goed ontvangen door radiostations. Leuk voor Johannes die zichzelf nu al door Amerika ziet touren.

Pats boem

In een interview met het AD vertelt hij over zijn grootse ambities: „Ik zou heel graaf willen dat mijn single in een keer hoog binnenkomt in de hitlijsten en dat ik dan pats boem door kan naar het buitenland. Dat is heel moeilijk, dat weet ik, maar je weet het nooit.” Johannes heeft al de brui gegeven aan zijn opleiding als monteur. De nummer 2 van The Voice zet alles op een muziekcarrière.

Leona en Sandra

Het is opvallend dat Johannes nu als eerste van The Voice-kandidaten een leuke single op de markt heeft. Zeker omdat de Fries regelmatig van de The Voice-juryleden te horen kreeg dat hij helemaal niet kon zingen. Van de winnares Leona en de andere grote favoriet, Sandra, hebben we na The Voice voorlopig nog niets gehoord. 

Reageren