John de Mol is niet blij met de biografie van Patricia Paay

John de Mol is niet blij dat hij voorkomt in de biografie van Patricia Paay. In het boek staat dat de 2 seks hebben gehad en volgens John is dat 'onzin'.

John de Mol vindt het boek ‘een tragische poging om nog even de aandacht te trekken’. "Ik kan niet bewijzen dat wat zij beweert onzin is. Daar staat tegenover dat zij niet kan bewijzen dat het waar is”, vertelt De Mol. Volgens het boek deelde hij in de jaren ’80 het bed met La Paay. John de Mol was destijds de manager van de meidenband The Star Sisters, waar Patricia onderdeel van was. Na een optreden zou hij volgens het boek met een fles wijn bij haar voor de deur hebben gestaan.

John de Mol vindt Patricia zielig

"Ik kan het me in ieder geval niet herinneren, dus het heeft weinig indruk gemaakt. Mocht het al kloppen. Feit is dat ik doorgaans niet met flessen wijn in mijn auto rondrijd”, sneerde John de Mol. "Al met al vind ik deze ’biografie’ een tragische poging van iemand die aan het eind van haar carrière is om toch nog even de aandacht te trekken. Ik raad iedereen aan die overweegt het boek te kopen dit niet te doen. Het is zonde van de omgehakte bomen, en je kunt je geld beter aan een goed doel geven."

Ook Waylon en David Bowie bij La Paay in bed

Ook zou Patricia Paay het bed hebben gedeeld met Waylon en David Bowie. Waylon ontkent in alle staten: "Ze verkoopt onzin." Toch blijft Paay volhouden, Waylon zou zelfs bezeten zijn geweest van haar. "Ik heb zelfs de sms'jes nog op een oud telefoontje", vertelde Paay al eerder bij Carlo & Irene. David Bowie heeft tot dusver nog niet gereageerd.

Reageren