John van The Face komt Amerika niet binnen

Dat John van modellenprogramma The Face wat problemen met de Amerikaanse douane had, was al bekend. Zondagavond werd duidelijk dat hij terug is gestuurd naar Nederland. 

John had tijdens een eerder verblijf in New York een biefstukje gestolen toen hij door zijn modellenwerk een tijdje in Amerika woonde. Volgens eigen zeggen verbleef hij in een appartement ter waarde van 4 miljoen, maar had hij geen cent te makken. 

Biefstuk
Omdat John toch moest eten, besloot hij een biefstuk te stelen. Hij werd gesnapt en dat leverde hem een inreisverbod van zes maanden op. Al voor hij richting Amerika vloog wist John dus al dat hij geen schijn van kans maakte het land binnen te komen. 

Einde
Omdat de rest van het programma zich in Amerika afspeelt betekent dit het einde van The Face voor John. Maar zelf zegt hij alweer heel druk te zijn met andere modellenopdrachten. 

Moeder
John kwam eerder dit jaarin het nieuws toen hij werd gearresteerd omdat hij flipte toen zijn computer het niet meer deed waarna de negentienjarige zijn moeder molesteerde. 

Lees meer:
Deelnemer The Face opgepakt 

 

Reageren