John Williams besodemieterd bij Help, Mijn Man is Klusser!

12 april 2012 21:29 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Voor de eerste keer in het bestaan van Help, Mijn Man is Klusser! is een huis niet afgemaakt. De bewoners, Steven en Nathalie hadden gelogen tegen het programma. 

Nathalie zei dat ze al twee jaar de wanhoop nabij was in haar onafgekluste huis omdat haar vriend Steven nooit van de bank afkwam om hun bouwvallige huis eens af te maken.

Zes weken
Halverwege het programma ontdekte John dat het stel pas zes weken samenwoonde. Na wat aandringen gaven Nathalie en Steven toe dat dat inderdaad het geval was, hoewel ze nog steeds weigerden in te zien dat Help, Mijn Man is Klusser! toch bedoeld is voor dames die al jaren in de penarie zitten. In tegenstelling tot de naam van het programma had het er hier alle schijn van dat Steven nog geen dag in zijn leven geklust had. 

Besodemieterd
Omdat John Williams zich naar eigen zeggen behoorlijk besodemieterd voelde, besloten hij en de klussers alleen de kinderkamer nog op te leveren en de boel verder de boel te laten. Een gratis bed, lampen en andere meubels kon het stel ook op de buik schrijven. 

Reactie John 
Inmiddels heeft John Williams bij Radio 538 gereageerd op het klusdrama. Hij vertelt dat iedereen van de ploeg woedend was toen ze op de een na laatste dag van de opnamen de waarheid ontdekten. „We flipten de pan uit, ik vooral. Je wilt niet weten hoeveel man in dat huis stonden te klussen. Ik heb ze nog de kans gegeven om het echte verhaal te vertellen, maar het kwam maar niet, dan wordt je alleen maar kwader.”

Beter checken
Met de kritiek dat RTL het verhaal van Steven en Nathalie beter had moeten checken, is John het niet eens. „Dit kun je nooit honderd procent controleren. En bi j het format hoort ook dat we de man verrassen, je kunt dus niet te veel rondbellen, want dan kan het uitlekken.” 

Meer over