John Williams blijft bij RTL

RTL-presentator John Williams heeft donderdag een nieuw contract getekend bij RTL 4. Dat maakte de zender donderdagavond bekend. Williams blijft voorlopig dus als vanouds op het vlaggenschip van RTL Nederland te zien.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: “John is een zeer gewaardeerd multi talent en als trouble-shooter weet hij heel goed hoe mensen uit lastige situaties kunnen worden geholpen. Zijn rol als mediator in ‘Help, Mijn Man Is Klusser’, ‘Een Dubbeltje Op Z’n Kant’ en ‘Help, Mijn Man Heeft Een Hobby’, is dan ook doorslaggevend voor het succes van deze programma’s."

En: "Hij deinst nergens voor terug, ook niet voor de legendarische imitatie van Beyoncé vorig jaar, tijdens ‘Let’s Dance’. Wij zijn er trots op dat John bij ons te zien is."

Warm bad
John zelf is natuurlijk al minstens even blij: “RTL 4 is als een warm bad, ik kan hier kritisch zijn en als er iets is, kan ik altijd aankloppen. Door het onderling vertrouwen en de kansen die ik krijg, kan ik mij blijven ontwikkelen.”

Volle agenda
John heeft het druk zat bij RTL. De presentator is momenteel te zien met Een Dubbeltje Op Z’n Kant In Bedrijf. Vanaf oktober is John samen met Natasja Froger terug met nieuwe afleveringen van de Bonje Met De Buren, waarin het duo alles op alles zet om burenruzies aan te pakken en op te lossen.

Reageren