John Williams op straat gezet in Bonje Met de Buren

6 december 2012 12:24 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Hij kwam met de beste bedoelingen van de wereld, maar toch wees een boze familie John Williams de deur in Bonje Met de Buren.

De familie Stander en Dingemans zijn buren. Tussen de twee huizen loopt een doorlopend pad waar Carlos Stander elke dag zijn auto parkeert. Tot ongenoegen van de familie Dingemans, die nu hun eigen auto niet meer kwijt kan. De grote vraag in deze kwestie is; van wie is het pad?

John Williams

Natasja Froger en John Williams worden ingeschakeld om de burenruzie te sussen. Ondanks de argumenten van de twee beroepsbemiddelaars houden de families voet bij stuk. Op een gegeven moment raakt de strijd zo verhit dat zelfs de goedaardige John Williams eraan moet geloven: hij wordt afgesnauwd en het huis uitgezet door de buren van wie hij de belangen nota bene behartigt. 

Tuinkabouter

Het is niet de eerste keer dat John Williams buiten de deur is gezet. Een paar weken geleden kwam hij voor Het Spijt Me over de vloer bij een wel heel verstrooide vrouw. Zij stuurde John weg en dwong hem te onderhandelen met een tuinkabouter, voor hij weer naar binnen mocht. Later ontdekte John dat het allemaal grap was, uitgevoerd door Wendy van Dijk als Oma Leenders voor het programma Ushi & the Family. Vanavond is het allemaal echt, en zullen hij en Natasja zich uit de benarde situatie moeten redden.

Meer over