'Johnny de Mol en Josje al een tijdje uit elkaar'

De breuk tussen Johnny de Mol (34) en Josje Huisman (27) kwam voor velen totaal onverwacht. Een stapmaatje van Johnny zegt dat hij zijn vriendin ‘bedrogen’ heeft, maar Albert Verlinde spreekt dit tegen. Evert Santegoeds zegt op zijn beurt dat het koppel al een tijdje uit elkaar is.

Johnny de Mol zou Josje volgens het stapmaatje bedrogen hebben tijdens de opnames van het nieuwe seizoen Waar Is de Mol? Het zevende seizoen van Johnny’s reisshow komt aan het einde van 2013 op de buis en de vrouwelijke gasten – toeval of niet – zijn nog onbekend.

Stapmaatje van Johnny de Mol

“Kijk, ik denk niet dat Johnny van slechte wil is of zo, die gozer wil gewoon ten volle van z'n vrijgezellenleven blijven genieten. Ooit zal hij zich wel settelen met een leuk meisje, daar ben ik zeker van. Maar dat kan net zo goed nog járen duren. Ga er dus maar gerust van uit: Josje werd opzijgeschoven voor een ander. De enige vraag is of hij all the way is gegaan of dat het eerder om psychologisch bedrog ging. En dat laat ik nou 'ns helemaal in het midden”, aldus het stapmaatje van Johnny in het AD.

De Mol, Josje en Albert Verlinde ontkennen

Een woordvoerder van Johnny spreekt - in een erg korte reactie - het hele verhaal tegen. "Johnny heeft Josje helemaal niet bedrogen", aldus het management van De Mol aan Radio.nl. Tijdens RTL Boulevard besteedde Albert Verlinde natuurlijk ook tijd aan de kwestie 'De Mol'. Volgens Verlinde is er geen sprake van bedrog.

"Er was geen sprake van overspel", vertelt Verlinde tijdens RTL Boulevard. Volgens de showkenner waren er wel vermoedens van overspel en is de relatie daardoor op de klippen gelopen. "De vertrouwensband werd doorbroken." De opmerking van Johan Derksen was volgens Albert de druppel. Hij beweerde dat hij de enige was met wie De Mol niet naar bed zou zijn geweest tijdens zijn programma Waar Is De Mol?.

Evert Santegoeds reageert

Ook Evert Santegoeds mengt zich in de discussie over de relatiebreuk. “Dat de breuk te maken heeft met het grapje van Johan Derksen wordt nu ook ontkend”, vertelt Santegoeds bij Radio 538. Volgens de showbizzgoeroe was het tweetal al uit elkaar voor het item werd uitgezonden op 24 mei.

Kijk onderaan de pagina voor de opmerking van Johan Derksen.

Breakup: Josje en Johnny de Mol

Toen een redacteur van RTL Boulevard vorige week aan Josje vroeg wanneer ze gaat samenwonen met De Mol, kwam het hoge woord eruit. Een heftig geëmotioneerde Josje vertelt dat de relatie over is. “We zijn er achter gekomen dat we misschien toch niet zo goed bij elkaar passen als we dachten”, aldus Josje.

Reageren