Johnny de Mol had seks met programmagast

Hoe maak je je toch al leuke werk als presentator nog wat leuker? Johnny de Mol lijkt het antwoord gevonden te hebben. Dinsdag bekende de zoon van de gelijknamige mediatycoon dat hij tijdens de opnames van zijn programma 'Waar is de Mol? in Afrika' met een van zijn gasten in bed is beland!

Wie de gast in kwestie was, wilde De Mol niet zeggen. Maar zijn uitspraak startte natuurlijk meteen wilde geruchten op het internet.

Beroemde dames...
Voor het programma reisde De Mol vorig seizoen door Afrika met onder meer actrice Jennifer Hoffman, actrice Hanna Verboom, bokskampioene Ilonka Elmont, model Doutzen Kroes en Holland's Next Top Model Kim Feenstra.

'Het was alleen in Afrika'
Giel Beelen begon te graven naar een bekentenis rond actrice Jennifer Hoffman, omdat hij dacht dat De Mol wel een oogje op haar had. De Mol corrigeerde hem echter: "Niet alleen op Jennifer". Maar op wie dan nog meer, wilde hij niet kwijt.

Vervolgens vroeg Beelen of De Mol wel eens in bed is beland met een van zijn gasten. De presentator beantwoordde die vraag met "ja", maar hield verder zijn mond dicht. Wel liet hij weten dat er van een relatie geen sprake is. "Nee, het was alleen in Afrika."

Topmodel Feenstra?
In december 2008 ging Kim Feenstra nog eens op vakantie met De Mol. Het model liet echter later weten dat die reis bepaald niet betekende dat ze het bed deelde met De Mol. "Na lange gesprekken werd duidelijk dat we beter als een soort broer en zus met elkaar door het leven kunnen gaan," aldus Feenstra.

Reageer! Wie was volgens jou De Mols bedpartner in Afrika?

Reageren