Johnny de Mol neemt definitief afscheid van SBS 6

Het gerucht deed al een tijdje de ronde maar nu is het definitief: Johnny de Mol vertrekt bij SBS 6. "Wij wensen hem heel veel succes met zijn carrière", aldus SBS 6.

"Johnny's contract loopt binnenkort af en hij heeft ons laten weten dat hij zijn horizon graag wil verbreden", laat SBS 6 weten in een verklaring.  "We hebben afgesproken dat hij nog een seizoen Waar Is de Mol? voor ons zal presenteren. Daarna gaat hij zijn eigen gang. Wij wensen hem heel veel succes met zijn carrière”, vervolgt SBS 6.

In gesprek met RTL

Maanden geleden meldde we al dat Johnny gesprekken voerde met RTL en dat werd ook bevestigd door de zender. Daarna bleef het een tijdlang stil. Maar nu lijkt de kogel dan toch door de kerk aangezien de presentator vertrekt bij SBS 6. Afgelopen zaterdag liet de Telegraaf de geruchtenmachine weer op volle toeren draaien. Volgens de krant hadden ze van betrouwbare bronnen vernomen dat Johnny de overstap maakt. "We gaan niet op elk gerucht in", laat een woordvoerder van RTL weten. "Zodra er iets te melden valt, doen we dat altijd vrij snel."

Albert Verlinde verklapt!

Albert Verlinde durft al wel te zeggen dat Johnny naar RTL komt. “Het was eigenlijk al door toen die eerste geruchten naar buiten kwamen. Nu is het echt officieel dat hij onze kant op komt. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd", aldus de showkenner in RTL boulevard.

Reageren