Johnny de Mol tot 2013 bij Veronica

Recessie of niet: Johnny de Mol hoeft voorlopig niet op zoek naar een andere werkgever. Zijn contract bij Veronica is met vier jaar verlengd, zo maakte SBS woensdagochtend bekend. De presentator blijft dus tot minimaal 2013 exclusief aan de zender verbonden.

Johnny de Mol was het afgelopen seizoen bij Veronica onder andere te zien met Waar is de Mol? en Down met Johnny, waarin de presentator een tijdje optrok met verstandelijk gehandicapten.

Op stap met Peter R.
Waar is de Mol? keert in het najaar zeker terug met een derde seizoen. Dan gaat Johnny op stap met onder andere Nicolette Kluijver, Frans Bauer en Peter. R de Vries.

Ambiteus en zelfspot
Veronica kijkt ernaar uit om de samenwerking voort te zetten. "Veronica en Johnny zijn een perfecte combinatie. Johnny is jong, eerlijk, ambitieus, hij heeft humor maar beschikt ook over een goede dosis zelfspot en zelfrelativering. Dit is precies waar Veronica voor staat", aldus programmaleider Alphons Martens.

Ruimte voor ontwikkeling
Ook Johnny zelf kijkt uit naar de komende jaren bij Veronica: "Bij Veronica voel ik me helemaal thuis. Er is alle ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng en dat is voor mij erg belangrijk. Ik met veel plezier Down met Johnny gemaakt en momenteel ben ik druk bezig met de opnames van Waar is de Mol? Met ook nog een dramaserie in het verschiet ben ik als presentator én als acteur een gelukkig mens!"

Reageren