Johnny en Nicolette in Indonesië

Johnny de Mol neemt maandag 14 september BNN-presentatrice Nicolette Kluijver mee naar Indonesië voor Waar is de Mol? Op Sumatra, Borneo en Java trekken de twee er samen op uit om op zoek te gaan naar de met uitsterven bedreigde orang oetan, die Nicolette nog nooit in het echt heeft gezien.

Nicolette zet zich al jaren in voor het behoud van de apen, en Johnny gaat haar nu laten zien waar ze het allemaal voor doet. Maar dat is niet het enige dat Nicolette voor haar kiezen zal krijgen.

Before she dies
Ze noemt het zelf haar grootste try-before-you-die moment: een week op pad gaan met Johnny de Mol. Zo belanden de twee in een traditionele blowpipe-competitie van de Dayak-bevolking en eindigt een ossenrace in een worstelpartij midden in de uitwerpselen van die beesten.

Ze spoelen zich schoon in beekje, waar Johnny Nicolette uitdaagt om haar hoogtevrees te overwinnen door van een waterval af te springen. Verder drinkt de presentatrice vers slangenbloed en verliest ze een weddenschap waardoor ze moet skinny-dippen in de oceaan.

Goede gesprekken
Of Nicolette blij is met de trip is niet bekend, maar ze laat zich met veel enthousiasme meevoeren in de aflevering. En tussen alle avonturen door is er warempel ook nog ruimte voor een serieuze noot in de vorm van goede gesprekken over Nicolettes vroegere modellencarrière en eetprobleem.

Reageren