Johnny Kraaijkamp ziet een terugkeer op tv wel zitten

Het Zonnetje In Huis-acteur Johnny Kraaijkamp heeft naar eigen zeggen niets te klagen, maar ‘zou toch graag weer in een televisieserie spelen’.

Johnny Kraaijkamp denkt dat een serie zijn ervaring goed kan gebruiken, maar is niet blij met de huidige ontwikkelingen in tv-land. “Ik heb een serie al een tijdje niet gedaan. Ik ben nu qua acteren op mijn top. Maar de huidige tendens is: jong, jong, jong , snel en goedkoop. Dus of mijn droom uitkomt..”, aldus Kraaijkamp in de Telegraaf. Ook hoeft het volgens hem niet persé een comedy te zijn. "In Amerika en Engeland kunnen acteurs allerlei verschillende soorten rollen aannemen zonder dat dat onderwerp van gesprek is. Maar hier zit je toch al snel in een hokje."

Kraaijkamp geeft niet op

Toch legt hij zich niet bij de pakken neer en heeft zelfs een agentschap in de arm genomen. "Ik merk dat ik erbij moet blijven om de constante verjonging bij te benen. Voor het eerst in mijn carrière heb ik een agentschap in de arm genomen. Nooit eerder was dat nodig, maar het is belangrijk dat ik mezelf onder de aandacht blijf brengen. En wie weet komt dan ook die gedroomde tv-rol."

Reageren