Jojanneke van den Berge in De Grote Improvisatieshow

Na verslaggeefster van PowNews en deskundige bij Wat vindt Nederland is Jojanneke van den Berge vanaf 9 maart te zien als presentatrice bij het nieuwe programma De Grote Improvisatieshow.

In De Grote Improvisatieshow improvisieren improvisators Ruben van der Meer en Tijl Beckand er flink op los. Aan Jojanneke de schone taak de grapjassen enigszins in toom te houden. Het is ook nog eens het presentatiedebuut van Jojanneke. Eerder al zei ze in Televizier dat ze erg gelukkig is met haar baan bij RTL en goed klikt met RTL-baas Erland Galjaard. ,,Hij zei meteen dat hij me niet met veren en glitters van een showtrap moest sturen.”

Britt en Loretta

Voor de 32-jarige Jojanneke is het een volgende stap in haar carrière, maar Tijl en Ruben keren met De Grote Improvisatieshow terug naar hun roots. Ze werden namelijk bekend door het improvisatieprogramma De Lama’s. De twee staan er net als toen niet alleen voor. Onder andere Britt Dekker, Jamai Loman en Loretta Schrijver komen langs in de nieuwe zaterdagavondshow van RTL. 

Reageren