Jon is de Mol

Acteur Jon van Eerd is donderdagavond ontmaskerd als de Mol in Wie is de Mol. Hij openbaarde zichzelf aan winnares Viviënne van den Assem en verliezer Anniek Pheifer als de verrader binnen het team.

Viviënne had in de uitzending van vorige week al te horen gekregen dat zij de identiteit van de Mol goed had geraden en de pot van ruim 20.000 euro mee naar huis mag nemen.

Ondermijnen
Het was aan Jon om tien uitzendingen lang te proberen om de pogingen van tien BN'ers te dwarsbomen om met opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen.

In een blog op de website van het programma schrijft Jon vandaag: "(...) Bovenal een ervaring die ik nooit had willen missen, waarin ik mocht spelen met de wonderlijke psyche van de mens en in alle krochten van mijn eigen gemene mollenziel mocht kijken. Ik moet nu nog even wennen aan de openbaarheid en het feit dat ik gewoon mag zeggen dat ik het ben: IK ben de Mol!"

Vooraf werd er door fans van het programma wekenlang gespeculeerd wie de Mol zou kunnen zijn. Een poll op de programmawebsite liet wekenlang zien dat bezoekers ook sterk dachten dat Anniek de Mol zou kunnen zijn. Dat bleek dus niet zo.

Populair
Het programma speelde zich dit jaar af in Ierland en Jordanië. Het was de negende keer dat de AVRO het uitzond. De uitzendingen trokken, net als voorgaande seizoenen, wekelijks tussen de één en anderhalf miljoen kijkers.

Kijk
Jon was natuurljk te gast bij Schiffers.fm, waar de afgelopen weken alle deelnemers aan Wie is de Mol langskwamen. Hieronder twee filmpjes van Jon in de studio.Deze Youtube video kan niet worden weergegeven. Javascript staat uitgeschakeld, of je hebt nog een oude versie van de Adobe Flash Player. Download de laatste Flash Player.


Extra:
- de volledige programmapagina van Wie is de Mol >>
- het Wie is de Mol forum >>


Reageer!
Had jij het door dat Jon de Mol was?

Reageren