Jong Oranje speelt vanavond tegen Duitsland in EK onder de 21

SBS 6 zit deze maand gebakken met al het voetbalgeweld, naast de oefenwedstrijden van het Nederlands elftal in Azië, zendt de zender ook nog het EK met Jong Oranje uit.

Jong Oranje speelt vanavond tegen het ‘junior’-team van de Duitsers op het EK onder de 21 in Israël. “Het voetbalseizoen is dit jaar nog lang niet ten einde met een groot toernooi in het verschiet en Jong Oranje behoort dit jaar tot een van de favorieten“, aldus een woordvoerder van SBS 6.

Spannend EK

Het EK onder de 21 belooft dit jaar spannend te worden, veel van de Jong Oranje-spelers draaien al jaren mee op hoog niveau: Maar liefst 12 A-internationals doen mee. “Genoeg aanwijzingen dat het een spannend en spectaculair toernooi gaat worden!”, aldus de zender.

Ronald de Boer Analyseert

De analyse van vanavond wordt verzorgt door Ronald de Boer en Jan Joost van Gangelen. Volgens Hans Kraay JR. heeft hij er persoonlijk voor gezorgd dat De Boer vanavond aanschuift. “Hij is uitgesproken en hij vindt een wedstrijd van Jong Oranje net zo leuk als de Champions League-finale. Dat is precies wat wij zochten. Ik vroeg ‘m of hij het wilde doen en hij zei ‘heel ontzettend graag’. Hij is dus gretig. Bijna net zo gretig als ik”, vertelt hij in de Metro.

Reageren