Joris' kerstboom terug voor tweede seizoen

14 November 2011 20:38 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Joris Linssen is op eerste kerstdag wederom te zien met Joris' kerstboom, waarin hij de mooiste en meest ontroerende verhalen hoort van mensen.

Joris laat in een reactie blij te zijn dat zijn kerstprogramma terugkomt.

"De NCRV wil een nieuwe traditie opbouwen. De eerste vereiste is dan natuurlijk dat je het elk jaar doet. Maar het programma is vorig jaar ook erg warm ontvangen. Mensen vonden het een heel mooi idee."

Het programma krijgt een plaats op eerste kerstdag, iets na acht uur 's avonds op Nederland 2. "We merken dat de netmanagers er ook vertrouwen in hebben. Vorig jaar waren we tegenover All you need is love, dé hit van kerstavond geplaatst. Dit jaar zijn we dus te zien op eerste kerstdag."

In Joris' kerstboom kunnen mensen een dierbaar persoon in het licht zetten, door een foto van hem of haar in een grote kerstboom te hangen op een plein in Den Bosch. Aan het eind van de aflevering gaat Linssen de aanwezigen voor in een samenzang. "We zingen met z’n allen kerstliedjes en zetten de boom, en daarmee de mensen, in het licht."

Joris hoopt ook dit jaar weer op een volle boom. "Je kunt de foto’s er vanaf zaterdag 17 december inhangen. Tot en met donderdag 22 december ben ik ook regelmatig bij de boom te vinden. Ik zou zeggen: komt allen!”

 

Meer over