Jorja Fox terug naar CSI

21 juli 2009 09:44 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Zagen we eerder dit jaar nog hoe Sara Sidle (Jorja Fox) en Gil Grissom (William Petersen) Las Vegas voorgoed achter zich lieten om ergens anders samen een nieuw leven op te bouwen, nu blijkt dat hun prille geluk niet lang geduurd heeft.

In het nieuwe seizoen van CSI keert Sara namelijk voor een paar afleveringen terug naar het forensisch lab in Las Vegas. Zónder Grissom, welteverstaan.

Gastrol
Actrice Jorja Fox heeft namelijk getekend voor een aantal nieuwe afleveringen (hoeveel het er precies zijn kunnen we helaas nog niet zeggen, maar het gaat om een gastrol).

De terugkeer
Over het hoe en waarom van Sara's terugkeer is ook nog weinig bekend, maar producer Carol Mendelsohn vatte het als volgt samen: "We gaan zien hoe het Sara Sidle de afgelopen tijd is vergaan en wat haar terugbrengt naar Las Vegas."

Sara en Langston?
Juist. Dat klinkt alsof Sara en Grissom elkaar na een paar weken al de hersens hebben ingeslagen en dat "en ze leefden nog lang en gelukkig" uiteindelijk toch niet aan hen besteed was. Maar we gaan het zien. Laten we hopen dat Sara wel net zo goed kan opschieten met de nieuwe leider van het CSI-team, Raymond Langston (Laurence Fishburne).

Meer over