Jort Kelder aangevallen in PC Hooft?

De meningen zijn erover verdeeld of het een mediastunt was of niet, maar volgens De Telegraaf is presentator Jort Kelder op klaarlichte dag van zijn kleren beroofd in de PC Hooftstraat in Amsterdam.

Jort was in de Amsterdamse winkelstraat bezig met opnames van Bij ons in de PC. Toen hij ging protesteren met borden als Het kapitalisme wint op alle fronten! en Besteed uw Bos-bonus in de P.C.! , werd dat sommige omstanders kennelijk teveel.

Blauwe boxershort
Het enfant terrible van de Nederlandse rijkaards werd belaagd door een paar omstanders, die het niet eens zouden zijn met de borden die hij bij zich droeg. Ze vielen hem aan en scheurden zijn pak van zijn lijf, waarna de presentator in zijn ondergoed achterbleef.

"Het is niet duidelijk of de kledingroof in scène is gezet. Maar het leverde in elk geval wel een leuke foto op...", zo stelt de Telegraaf. Die foto vind je dan ook bij De Telegraaf.

Bij ons...
In het nieuwste seizoen van Bij ons in de PC gaat Jort nog steeds op zoek naar de verhalen achter de Nederlandse rijken. Keek hij in een eerder seizoen bijna alleen naar de PC Hooftstraat, nu kijkt hij verder dan dat.

Jort bezoekt nu ook andere rijke enclaves in Nederland en het buitenland. Zo zocht hij in een eerdere uitzending al uit waar men op de Amsterdamse Zuidas, financieel zenuwcentrum van Nederland, de cocaïne vandaan haalt. Het moge duidelijk zijn dat zulke uitzendingen niet door iedere rijke in Nederland op prijs worden gesteld.

Extra:
- Tv-nieuws, achtergronden en meer >>
- Talloze gesprekken op het forum >>
- Meer over Bij ons in de PC vind je hier >>


Rageer
Is het een mediastunt of niet? En wat vind jij eigenlijk van Jort Kelder?

Reageren