Jort Kelder weg bij KRO (Update)

Presentator Jort Kelder leek even een geschil met de KRO te hebben over zijn programma Bij Ons In De PC. Tenminste: dat liet de omroep dinsdag aan SBS Shownieuws weten. Update: woensdag liet Jort echter in het programma van DJ Jeroen van Inkel weten dat hij simpelweg opstapt bij de KRO.

Update: onderaan!

---

Originele bericht:
Jort Kelder heeft geschil met KRO (21-12-2010)


Het onderwerp van discussie is de precieze opzet van Jorts programma. De KRO wil na vier jaar een aantal verandering aanbrengen in de succesformule van 'In De PC' en dat zit Kelder niet lekker.

Er zijn inmiddels een aantal gesprekken geweest tussen beide partijen over hoe het nu verder moet, maar daar is nog niet veel concreets uitgekomen. Maar Jort kan volgens Shownieuws in ieder geval alles even rustig laten bezinken: hij is namelijk op vakantie.

Zodra Jort terug is worden de onderhandelingen voortgezet en is de toekomst van Bij Ons In De PC hopelijk snel duidelijk.

---

Update originele bericht:
Jort Kelder weg bij KRO (22-12-2010)


Woensdag werd al gemeld dat de presentator niet verder zou gaan bij de omroep. Het gerucht gaat volgens De Telegraaf echter dat de presentator al een jaar niet betaald zou zijn door de KRO. RTL Boulevard doet er nog een schepje bovenop en meldde dat het niet om een geldkwestie zou gaan. Jort zou meer zakelijke programma's willen maken terwijl de KRO het programma Bij ons in de PC zou willen voortzetten.

Hoe dan ook hakte Jort vandaag zelf de knoop door: bij Jeroen van Inkel op Q-Music zou hij bevestigd hebben dat hij de KRO verlaat. Wat de presentator nu gaat doen, is nog niet bekend.

Reageren