Josje Huisman krijgt rol in dramaserie Fashion Planet op Net 5

Josje Huisman heeft een rol te pakken in de nieuwe Nederlandse dramaserie Fashion Planet op Net5. De serie gaat over een modetijdschrift dat failliet dreigt te gaan.

De serie wordt gesponsord door H&M. Het is een unieke samenwerking tussen de televisiezender en het modeconcern omdat H&M voor het eerst participeert in een tv-serie.

Ellis

De 27-jarige Huisman zal de rol vertolken van Ellis, die terecht komt bij het slechtlopende modetijdschrift Fashion Planet. Ze solliciteert naar een stageplek maar wordt verassend genoeg de assistente van de nieuwe hoofdredacteur. “Ellis is een meisje uit een dorp, opgegroeid in een beschermende omgeving. Dan besluit ze om naar de grote stad te trekken. Ze gaat aan de slag bij Fashion Planet en dat is natuurlijk een grote uitdaging voor haar” vertelt Josje in een interview met de Telegraaf.

Carrière

De carrière van Josje Huisman is de afgelopen jaren als een raket omhooggeschoten. In 2009 won ze de talentenjacht K2 zoekt K3 waarin de populaire meidenband op zoek ging naar een nieuwe K nadat Kathleen de groep had verlaten. In 2012 had ze een veelbesproken relatie met Johnny de Mol die een jaar later helaas eindigde in een break-up.

Televisieklus

De serie zal worden uitgezonden in het najaar van 2014. Maar K3 fans hoeven niet te bang te zijn dat Josje de groep gaat verlaten: Ze heeft al aangegeven dat de televisieklus slechts een tussenstap in haar carrière is. “Ik ga zeker niet weg bij K3, maar vind het wel super leuk om een zijspoor te nemen met deze toffe nieuwe serie bij Net 5“ aldus Josje in de Telegraaf.

Reageren