Jouw verhaal in ONM?

BNN pakt groot uit in een poging om huissoap ONM onder de aandacht te brengen. Kijkers en fans kunnen door het inzenden van hun eigen levensverhaal kans maken op een verfilming van dat verhaal in de soap!

Het eigen levensverhaal, verfilmd in ONM met in de hoofdrol de acteurs uit de serie. Dat is de hoofdprijs van de webwedstrijd 'Mijn Verhaal' die maandag van start is gegaan.

Kijkers kunnen hun waargebeurde verhaal uploaden op de ste van de soap en de winnaar ziet zijn of haar verhaallijn volgend seizoen terug op de buis. Het is voor zover bekend voor het eerst dat een prijs als deze wordt weggeven in Nederland.

Online verkiezing
De deelnemers mogen een clip maken, iets inspreken, naspelen of op een andere manier hun verhaal vertellen. Elk verhaal maakt kans om te winnen: een romantisch liefdesverhaal, een familiedrama, een komische avond of juist iets mafs.

Bezoekers van de site kunnen alle filmpjes bekijken, raten, op hun eigen site plaatsen en doorsturen. Zij bepalen samen met een de jury van ONM wat het beste verhaal is.

Spannende opbouw
Dag Neijzen, als uitvoerend producent van ONM verantwoordelijk voor de inhoud van de serie, geeft alvast een tip: "Een goed verhaal heeft een spannende opbouw en een aantal onvoorspelbare, verrassende, maar wel geloofwaardige wendingen waardoor het verhaal opeens een hele andere kant op lijkt te gaan dan je als kijker denkt. Het verhaal wordt natuurlijk nog spannender als het hoofdkarakter zijn of haar grootste angst moet overwinnen om zijn doel te bereiken."

Meer tips van Dag en uitleg over de wedstrijd zijn te vinden op ONM.tv. ONM wordt elke werkdag uitgezonden van 19.00 tot 19.20 uur bij BNN op Ned3.

Lees vooral ook eens:
- ONM op Televizier.nl
- Wat kijkt... Levi van Kempen?

Reageren