Jouw vrouw, mijn vakantie

Ik probeer er niet te vaak naar te kijken, maar soms ontkom je gewoonweg niet aan programma's als Jouw vrouw, mijn vrouw.

Altijd doen er rare, vage en gestoorde mensen aan mee. Laatst een echtpaar dat hun vogel en sportschool belangrijker vond dan hun tienjarige zoontje. Die arme knul moet zijn eigen boontjes letterlijk doppen en dan wel 's avonds EN 's ochtends.

Anger management
Het leuke aan dit programma is dat er een 'moeder' voor twee weken langskomt die dat signaleert en wil oplossen. Terwijl haar eigen gestoorde kinderen het leven van hun tijdelijke moeder weer tot een hel maken. Ook is menig man na twee weken met een andere vrouw in zijn leven toe aan een cursus anger management (the full version).

Mooi contrast
Dit kan ook gezegd worden voor de families die met elkaar op vakantie gaan in Jouw vakantie, mijn vakantie. Familie 'overgewicht' op vakantie met familie 'kak' - een mooier contrast is er niet. Als je uit de hogere sociale klasse komt, kan ik me niet voorstellen dat je meedoet aan zo'n programma.

700 kilo
Dan schrik je dus wel even van vier gezinsleden van samen 700 kilo, waarbij je eerst goed moet kijken wie van de vier de vrouw is. Zo'n familie die de hele dag door bier drinkt, scheten laat en loopt te boeren. En die moet je dan ook nog meenemen naar je eigen vakantieoord.

Mijn vrouw, mijn vakantie
Juist dat oord waar je al jaren komt en iedereen je kent. Nou, nee dank je, doe in dat geval mij maar gewoon: mijn vrouw, mijn vakantie!

Donovan

Superfan
Trouwe tv-kijkers krijgen de kans om Superfan te worden bij Televizier. Je blogs verschijnen dan op deze website én in de Televizier gids.
Ook eens een maandje Superfan worden?
Hier vind je meer informatie! >>

Reageer!
Zou jij je vrouw (of man, natuurlijk) graag eens een tijdje af staan aan een tv-programma?

Reageren