Julia's tango kán nog doorgaan

27 Mei 2008 14:34 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In kranten en op diverse websites wordt gezegd dat er geen derde seizoen komt van Julia's tango. Maar die berichten zijn voorbarig. Net 5 en Endemol zijn nog altijd in gesprek om een derde seizoen van de vrouwenserie te maken.

De televisiegoden bestaan toch! Het lijkt erop dat de populaire serie Julia's tango alsnog een derde seizoen krijgt. Niets is nog zeker, maar Net 5 en Endemol zijn nog in gesprek. Volgende week zou het verlossende antwoord moeten komen.

Verwarring
Waar ging het dan mis? Het nieuws dat JT zou stoppen, is allemaal gebaseerd op een misverstand. Vorige week hebben de cast en de crew van de serie daadwerkelijk te horen gekregen dat de serie geen derde seizoen zou krijgen. Peggy Vrijens (Marjolein in de serie) bevestigde dit dan ook tegenover Ruud de Wild in zijn ochtendshow bij Q-Music.

Onderonsje

Wat Peggy echter niet wist, was dat Endemol na vorige week tóch nog om de tafel is gaan zitten met Net 5. De producent en de zender bekijken wat er mogelijk is. Wat de uitslag zal zijn van dit onderonsje, hoopt Net 5 begin juni bekend te maken. Wij houden je, uiteraard, op de hoogte!

Meer over