Julia’s jurkjes vanaf 31 maart bij Steps

27 Maart 2008 16:04 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Er was zoveel vraag naar de jurkjes van Julia's tango in het eerste seizoen, dat kledingmerk Steps dit jaar een collectie heeft ontworpen voor de dramaserie. Deze gelimiteerde collectie zomerse jurkjes hangt vanaf 21 maart in de winkel.

Steps heeft de kleding speciaal ontworpen voor de vier personages - Julia, Pia, Marjolein en Jacqueline – uit de succesvolle serie. Enkele van de twintig ontworpen jurken zijn al enige tijd te zien op de billboards, abri’s en andere reclame-uitingen voor Julia’s tango.

Gevoel
„Alleen collecties maken en in de winkels hangen is niet meer genoeg. Je moet er ook een gevoel bij geven”, aldus een woordvoerster van Steps. „En dat gevoel wordt op deze manier sterker en geloofwaardiger.”

Argentijnse kleding
In het eerste seizoen is Net 5 overspoeld met vragen over de kleding, schoenen en accessoires uit de serie, die in Buenos Aires is opgenomen. Omdat de meeste kleding echter is geshopt in Argentinië, konden fans van Julia’s tango daar weinig mee. Hoewel dat ook geldt voor het tweede seizoen, is een twintigtal jurken dit jaar wel in Nederland te koop. Maar wees er snel bij, want op is op!

Meer over