Julia Roberts niet in Glee

Julia Roberts zal voorlopig niet te zien zijn in Glee, de Amerikaanse muzikale comedyserie. Glee trekt in Amerika de ene na de andere celebrity aan voor een gastrol, maar Roberts heeft daar vriendelijk voor bedankt.

Julia is natuurlijk bekend als actrice, en niet als zangeres. Toch schijnt ze een aardig mopje te kunnen zingen. Althans, dat zegt ze zelf.

Woody Allen
"Billy Crudup en ik zaten een paar jaar geleden in een Woody Allen-musical, en toen zei hij: oh, je kan heel goed zingen. En mijn man zei: je kan heel goed zingen. Dus nu zeg ik zelf ook: ik kan heel goed zingen. Maar ik zal niet te zien zijn in Glee", zei Roberts met het nodige zelfvertrouwen.

Glee gaat over enkele scholieren die samen met hun leraar een schoolkoor oprichten. Artiesten als Jennifer Lopez en Britney Spears zijn in de running voor een op hun persoon gebaseerde aflevering, maar Julia heeft daar dus geen trek in.

Michael Jackson
Wie er in het tweede seizoen, dat in september in Amerika begint, wel te zien is in de serie, is Chord Overstreet. De zoon van singer/songwriter Paul Overstreet speelt de rol van Sam Evans, een overgeplaatste student.

Overstreet heeft al wat leuke ideetjes over nummers in de serie. "Ik wil heel graag een country-song doen in Glee", laat hij weten. "En ik zou ook graag iets van Michael Jackson doen. Ik vind 'Beat It' heel gaaf!"

Na de King Of Pop mag volgens Overstreet ook de King Of Rock 'n' Roll' niet ontbreken. "Ik ben een grote Elvis-fan. Ik hou erg van In The Ghetto en A Little Less Conversation. Het zijn zeer goede nummers", zegt de acteur.

Reageren