Juryleden The Next Pop Talent bekend

27 december 2012 10:55 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Xander de Buisonjé, Glennis Grace, Stacey Rookhuizen en Ruud de Wild vormen de vierkoppige jury van de nieuwe talentenjacht The Next Pop Talent.

Stacey Rookhuizen treedt na X Factor wederom toe tot de jury van een talenjacht, ditmaal van The Next Pop Talent. Naast haar zitten zangers Xander de Buisonjé en Glennis Grace, die hun ervaring gebruiken om de kandidaten van commentaar te voorzien. Verder geeft ook radio-dj Ruud de Wild zijn strenge oordeel over de auditanten.

Hendels 

Alsof dat nog niet genoeg is, krijgen de deelnemers te maken met nóg een obstakel: de klok. Ze hebben namelijk maar 60 seconden om het beste van zichzelf te laten zien. De klok start zodra de kandidaat begint te zingen en als de wijzer op 0 staat, is de auditie voorbij. Maar dat is niet alles, de juryleden kunnen ook tijdens een optreden ingrijpen. Elk lid heeft namelijk een hendel, welke hij of zij kan overhalen. Als alle vier de jury’s een zwaai aan de hendel geven, kan de kandidaat per direct vertrekken. 

Geef je op

Mocht je na dit alles nog steeds zin hebben om mee te doen, dan kan dat. Het programma is nog op zoek naar deelnemers. Jezelf opgeven kan op www.thenextpoptalent.nl. Iedereen mag een poging wagen, het enige wat je nodig hebt, is moed (en natuurlijk een goede stem!).

Meer over