Jurypanel Mary Poppins bekend

De geruchten gingen al een tijdje, maar nu heeft de AVRO het jurypanel van Op zoek naar Mary Poppins definitief bekendgemaakt: Thom Hoffman vervangt Paul de Leeuw. Samen met Erwin van Lambaart en Pia Douwes gaat de acteur komend najaar op zoek naar nieuw musicaltalent.

Na de heren van Op zoek naar Joseph is het deze herfst opnieuw de beurt aan de dames. In Op zoek naar Mary Poppins zullen een paar uiterst gemotiveerde musicalsterren in de dop alles geven om de hoofdrol in deze nieuwe musical te bemachtigen.

Joop en Frits
De Mary Poppins-musical wordt opnieuw een productie van Joop van der Ende Theater Producties. Ook de presentatie blijft onveranderd: het is opnieuw aan Frits Sissing om het grote amusementsprogramma in goede banen te leiden.

Musical Awards
De kandidaten die het tot de liveshows schoppen, worden dit jaar al eerder bekendgemaakt; zij zullen begin juni optreden tijdens het tiende Musical Awards Gala. Kun je niet wachten tot het circus weer van start gaat? Ben er dan lekker vroeg bij en volg de voorrondes via internet. Er verschijnen regelmatig exclusieve beelden op de officiële Op zoek naar Mary Poppins-website.

Dit is wat we ongeveer kunnen verwachten. Bekijk hieronder een trailer van de Engelse Mary Poppins-musical:

Deze Youtube video kan niet worden weergegeven. Javascript staat uitgeschakeld, of je hebt nog een oude versie van de Adobe Flash Player. Download de laatste Flash Player.

Reageer
Kijk jij ook uit naar Op zoek naar Mary Poppins? En vind je het een goede opvolger van Evita en Joseph?

Reageren