Justin Bieber wil Cheryl Cole in Glee

De beroemde 16-jarige en immens populaire Canadese zanger Justin Bieber is gevraagd om een gastrol te spelen in de hitserie Glee. Hij zal in de serie verschijnen op één voorwaarde: Cheryl Cole moet ook een rolletje krijgen.

Hij vertelde dit aan de Engelse krant The Sun. Bieber is van mening dat Cheryl Cole perfect is voor de serie omdat ze mooi is en goed kan zingen en dansen. Tevens wil hij haar introduceren aan het Amerikaanse publiek.

"Ik ga met de producers praten dat in het contract moet staan dat Cheryl ook een rol krijgt in de serie. Ze past perfect in de serie," aldus het kindsterretje.

X Factor
Cheryl Cole is voornamelijk populair in Europa en is jurylid bij de Engelse X Factor. Ze verhuist binnenkort naar de Verenigde Staten om jurylid te worden van de Amerikaanse versie van de talentenjacht.

Dat Bieber een groot fan is van de dame schuift hij niet onder stoelen of banken. Zo vertelt hij ook aan de krant dat ze met haar wil samenwerken zodra ze in de VS landt.

Sexy docente
"Glee zou een perfecte manier zijn om Cheryl te introduceren aan het Amerikaanse publiek. Ik denk niet dat ze geschikt zou zijn om een student te spelen maar ze zou een hele sexy docente kunnen zijn," aldus Bieber.

Ook liet Bieber zich ontvallen dat Miley Cyrus, Amerika's bekendste ex-disneysterretje, zou azen op een rol in Glee.

Reageren