Justine Pelmelay naar ziekenhuis

Het programma Sterren Springen op Zaterdag eist steeds meer slachtoffers. Nadat Patty Brard al gewond raakte, is nu Justine Pelmelay weer opgenomen in het ziekenhuis. 

Justine kreeg na de uitzending zo veel pijn dat ze zondagmiddag met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. Daar wordt ze uitvoering onderzocht. 

Gewond op de duikplank

Justine sprong zaterdagavond al gewond en met pijnstillers van de duikplank. Ze kneusde twee ribben tijdens de training. Vlak daarvoor werd ze nog helemaal doorgelicht in het ziekenhuis omdat ze veel last had. In het MMC in Veldhoven konden ze niets ontdekken, daarom deed Justine toch mee aan het programma Sterren Springen. 

Sterren Springen niet

Gelukkig voor Justine hoeft ze niet meer terug te komen bij Sterren Springen, ze kreeg te weinig punten voor haar sprong van de 3 meter-plank om de volgende ronde te halen. De sprong van Justine was dan ook niet spectaculair, ze sprong rechtstanding naar benee zonder salto, schroef of wat dan ook. De zangeres hield gelukkig wel haar A-diploma over aan het programma. 


 

Reageren