Kandidaten BNTM ontmoeten Nigel Barker

Leuk exclusiefje: tijdens het afnemen van een interview met America's Next Top Model-jurylid Nigel Barker ontdekte Televizier's GJ Kooijman dat hij niet de enige was die de ster die dag zou gaan ontmoeten. Maandagmiddag werden ook de overgebleven kandidates van Benelux' Next Top Model bij Nigel gespot. De opnames van die ontmoeting zijn over een aantal weken in het programma te zien.

De (nu nog maar) vier modellen-in-wording die nog in de race zijn voor de titel Benelux' Next Top Model, krijgen een kans om hun portfolio aan de Britse fotograaf te laten zien.

Nigel Barker is bekend geworden als jurylid bij America's Next Top Model, het moederschip van deze talentenjacht naar nieuw modeltalent. Hij kan dus als geen ander een oordeel geven over de kwaliteit van de kandidates.

Daphne en Nigel
Ook presentatrice Daphne Deckers was bij de ontmoeting aanwezig. Zij is geen vreemde van Nigel aangezien zij in seizoen 11 van ANTM de kandidates verwelkomde in Amsterdam èn mocht aanschuiven aan de Amerikaanse jurytafel naast Tyra Banks.

Daphne riep al eerder dat de succesvolle kandidaten uit Nederland hoog aangeschreven staan bij de 'concurrenten' uit het buitenland. Nigel Barker vertelde echter tijdens het interview met Televizier dat hij geen enkele kandidaat of winnares van buitenlandse edities kent...

Van zeven naar vier
Op RTL5 kun je maandagavond om 20.30 zien hoe er nog zeven modellen strijden om een plekje in de finale van BNTM. Maar de opnames van het programma zijn natuurlijk een paar stappen verder.

Televizier weet nu natuurlijk óók wie de vier overgebleven meiden zijn die over een paar weken nog in de running zijn in het programma... Maar dat verklappen we natuurlijk niet. Binnenkort lees je hier op Televizier.nl het hele interview met Nigel over zijn nieuwe boek, ANTM... en veel meer!

Meer over:

Reageren