Kandidaten Expeditie Robinson: eens, maar nóóit meer!

De deelnemers van Expeditie Robinson zijn weer veilig in het land. Maandag kwamen de Robinsons nog een keertje bij elkaar. Televizier.nl was erbij.

Uitkijkend over het Amsterdamse IJ kwamen de kandidaten van Expeditie Robinson in Amsterdam bij elkaar om terug te blikken op het Robinson-avontuur. Ze waren blij om weer in Nederland te zijn, want het was afzien, afzien en nog eens afzien.

Paul Turner

Voice of Holland-finalist Paul turner sprak duidelijke taal, toen we hem vroegen of hij volgende jaar weer mee zou doen met Expeditie Robinson: “Hell no! Ik heb het gedaan en ik heb eruit gehaald wat ik wilde, maar ik zou het niet willen herbeleven.”

Jezelf tegenkomen

Presentatrice Tess Milne stond ook niet te springen om terug te keren naar de Maleisische mangrove. “Ik weet wat ik er van geleerd heb, nu mag iemand anders.” Rapper Willie Wartaal dacht er net zo over: “Dit moet je een keer meemaken, je moet een keer slecht gaan en je moet jezelf een keer tegenkomen. Maar dit moet je niet elk jaar doen!”

Anders dan anders

De deelnemers hielden hun lippen stijf op elkaar over wie de expeditie het eerste gaat verlaten. Ze lieten wel weten dat de afvalronde anders verloopt dan anders. Dat belooft wat.

Reageren