Kandidaten kwartfinale The voice bekend

De uitslag van de vierde liveshow van The voice of Holland heeft definitief bepaald welke twaalf kandidaten zes januari in de kwartfinale van de talentenjacht staan.

Het bleek wederom een razend spannende aflevering, waarin de kandidaten van Marco Borsato en Roel van Velzen het de coaches en de kijkers behoorlijk lastig maakten.

Na een spectaculaire kerst-opening waarin Paul Turner als de engel Gabriel naar beneden kwam, werd het al snel menens. Het niveau lag wederom erg hoog, merkten alle coaches van The voice op.

Uiteindelijk bleken Sharon Doorson en Iris Kroes veilig in het team van Marco Borsato. De sing off ging tussen Bart Brantjens en Marieke Dollekamp. Met Superstition gaf Bart een vurig optreden weg, terwijl de eerder op de avond door Angela Groothuizen geprezen Marieke nog eens Tell me bout it ten gehore bracht. Marco's keuze viel op de ervaring van Bart, tot verbazing van velen.

Van Velzen zag toe hoe het publiek Paul Turner en Wouter Vink door liet gaan. Hierdoor moest hij in de sing off kiezen tussen Guy Barzily en zijn versie van Michael Jacksons Rock with you, inclusief danspasjes. Hij legde het af tegen Michelle Flemming die met haar versie van de Louis Armstrong klassieker Wonderful world de voorkeur van haar coach kreeg.

Volgende week vrijdag is er geen liveshow, maar staan de overgebleven talenten in de Heineken Music Hall. De eerstvolgende aflevering van The voice of Holland is op vrijdag 6 januari rond 20.30 uur op RTL 4. 

 

Reageren