Kanye West en Kim Kardashian klagen filmer huwelijksaanzoek aan

1 november 2013 10:59 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Kanye West heeft het regelmatig aan de stok met de media. Nu met de filmer en uploader van het huwelijksaanzoek dat hij Kim Kardashian deed. Kanye is boos, maar hij ruikt ook geld!

Rapper Kanye West en de door hem aanbeden realityster Kim Kardashian gaan naar de rechtbank om een van de grondleggers van YouTube aan te klagen. Chad Hurley was aanwezig bij het huwelijksaanzoek van Kanye, waarop Kim natuurlijk 'ja' antwoordde. Alleen... Chad filmde alles en plaatste het nog online ook. De volgende dag was het speciale moment overal op het internet te zien, ook bij Televizier.nl.

Kanye en Kim naar de rechtbank

Kanye is niet alleen gevierd rapper, maar ook arrogant en licht ontvlambaar. Daarnaast is hij nog een echte zakenman ook. Hij had een tv-team van zender E! paraat staan om het bijzondere moment in zijn leven te filmen voor Kim's realityshow Keeping Up With the Kardasians. Een moment dat zeker veel kijkers zal trekken.

Volgens de documenten die gisteren bij een rechtbank in L.A. zijn bezorgd hadden alle aanwezigen een contract getekend waarin stond dat er niets van het moment gefilmd mocht worden. Dat kan Chad Hurley dus geld kosten, veel geld, ook omdat hij stinkend rijk is. Zijn vermogen wordt geschat op een lieve 335 miljoen dollar, voor een groot deel afkomstig van de verkoop van YouTube aan Google. 

Kanye filmt niet zijn hele leven

Anders dan Kim Kardashian filmt Kanye niet zijn hele leven. Zo duurde het een eeuwigheid voordat de eerste foto van hun baby North West de wereld ingestuurd werd. De Instagram-foto hierboven, waarop Kim Kardashian trots haar ring showt, mocht van Kanye trouwens wel gepubliceerd worden. 

Hieronder staat nog een keer de illegale video van het huwelijksaanzoek.

Meer over