Karin Bloemen op bezoek bij de Zorro's

Bloemen zal zaterdag 8 januari aanschuiven als gast-jurylid. La Bloemen zal niet alleen haar mening geven over de tien talenten maar ze zal ook de opening met ze zingen.

Karin Bloemen zal zaterdag het panel van Op zoek naar Zorro versterken."Ik geef al zo’n 20 jaar les, eerst aan de academie voor kleinkunst en nu bij de academie van Frank Sanders. Ik denk dat ik wel goed kan zien of iemand de rol van Zorro aan kan of niet. Het zijn allemaal grote talenten dus het zal moeilijk zijn... maar ik heb er heel veel zin in!" Aldus Karin.

Vorige show
Afgelopen zaterdag viel Sandor helaas af tijdens de sing-off en moest hij de liveshow verlaten. Op 8 januari strijden multi-talenten Ruud, Kelvin, Dennis de G, Jeroen, Roman, Dennis ten V, Tommie, Marijn, Samuel en Mischa opnieuw om dichter bij die hoofdrol te komen. Dit doen ze onder toeziend oog van panelvoorzitter Erwin van Lambaart, musicaldiva Pia Douwes en uiteraard icoon Willem Nijholt. Frits Sissing presenteert de show.

Ander tijdstip
In tegenstelling tot vorige week zal Op zoek naar Zorro nu starten om 20.25 uur gevolgd door de liveshow om 21.55 uur. Tijdens deze pauze kan de kijker verder genieten op internet daar zal live het backstage-programma te zien zijn.

Reageren