Kasper vervangt Renate Verbaan

BN'ers stonden in de rij om een dansje te mogen doen in Let's dance. Dat een deelname aan de show niet zonder risico is, bewijst Renate Verbaan.

Tijdens de repetities van haar act in Let's dance scheurde de RTL-presentatrice haar meniscus. Deze blessure kon haar er echter niet van weerhouden om haar optreden als Christina Aguilera, met het nummer Candyman, aan het Nederlandse publiek te vertonen.

Verkeerde beweging
Later bleek ze er toch meer last van te hebben dan ze in eerste instantie dacht. "Hoogstwaarschijnlijk moet ik geopereerd worden", vertelde Renate op 1 oktober in RTL Boulevard. "Ik heb keihard getraind en omdat ik geen professionele danser ben, heb ik ongetwijfeld de verkeerde bewegingen gemaakt."

Tweede kans
Nu de blondine van haar arts niet mee mag doen aan de halve finale moest er hard op zoek worden gegaan naar een geschikte vervanger. Gelukkig was deze snel gevonden: Kasper van Kooten krijgt een tweede kans. De acteur was al eerder te bewonderen met een imitatie van de Rock Steady Crew. Toen wist hij de halve finale niet te halen.

Blessures
Renate is overigens niet de eerste die zich heeft geblesseerd door mee te doen aan Let's dance: Adje, Willibrord Frequin en Char ging haar al voor.

Reageren