Kate Middleton: een tweede Diana?

28 april 2011 11:00 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

We vroegen lezers op de site naar hun mening over Kate Middleton. Op een enkeling na blijkt iedereen lovend over de aanstaande prinses. Ze wordt opvallend vaak vergeleken met haar overleden schoonmoeder, prinses Diana.

Uiterlijk vertoont Kate Middleton weinig gelijkenis met wijlen prinses Diana, behalve dat ze net als haar overleden schoonmoeder niet bepaald een lelijk eendje is. Toch wordt ze op de site veelvuldig vergeleken met Lady Di.

Wereldverbeteraar
'Leuk', 'spontaan', 'schitterend' en 'stijlvol' zijn slechts een paar woorden waarmee de verloofde van prins William wordt omschreven. "Een fantastische vrouw, die veel wegheeft van Diana", zegt een man. Een vrouw uit Breda ziet in Kate wel een wereldverbeteraar: "Ik vind haar een mooie vrouw die vast veel goeds zal kunnen doen als prinses, net als Diana vroeger altijd deed." Een ander is bang dat Kate misschien te rebels is om zich aan de stijve etiquette van het koningshuis te houden. Sommige lezers prijzen haar nuchterheid. "Het lijkt of ze beide benen op de grond heeft en dat lijkt me verstandig in haar rol", schrijft een vrouw. "Petje af hoe ze zich staande weet te houden in alle belangstelling", zegt een ander.

Geldwolf
Een enkeling is niet zo te spreken over de aanstaande vrouw van William. 'Geldwolf', is het meest negatieve commentaar dat we tegenkwamen. Verder lijkt vooral Kates uiterlijk veel mensen aan te spreken. Het woord 'mooi' viel in het overgrote deel van de reacties. Mannen waarderen haar op geheel eigen wijze. Ze wordt vijf keer omschreven als 'lekker wijf'. Eén lezer ziet de aanstaande prinses zelf wel zitten: hij biedt zich aan als alternatieve huwelijkskandidaat voor Kate.

 

 

Meer over