Kate Walsh terug naar Seattle?

Fans van Grey's anatomy opgelet! Het gerucht gaat dat niemand minder dan Kate Walsh (Dr. Addison Montgomery) terugkeert naar het Seattle Grace Hospital.

Nadat Addison er in het Seattle Grace een zootje van heeft gemaakt; haar huwelijk met Derek ‘McDreamy’ Shepherd was niet meer te redden, Alex Karev was maar op één ding uit en haar affaire met Mark ‘McSteamy’ Sloan liep ook al op niets uit, gaat ze aan de slag bij het Oceanside Wellness Center, de privé-kliniek van haar studievrienden Sam en Naomi.

Private practice
De avonturen van Addison in het Oceanside Wellness Center volgen we natuurlijk allemaal in de serie Private practice. Maar nu wordt er gespeculeerd over een mogelijke terugkeer van Addison in Grey’s anatomy.

Gastrol?
Een van de producenten van de serie zegt dat het goed mogelijk is dat het karakter van Kate weer wordt opgenomen in de verhaallijn. “We weten nog niet helemaal zeker of Addison weer in het verhaal past, want we willen niet dat ze terugkomt voor een gastrol. Ze moet natuurlijk wel iets toevoegen, iets speciaals dat alleen Addison kan bijvoorbeeld,” aldus de programmamaker.

Genieten
Mocht Kate toch niet terugkeren naar het Seattle Grace, dan kunnen wij in ieder geval nog even van haar genieten. Vanaf aankomende maandag wordt de serie Private practice elke maandag om 20.30 uur uitgezonden bij Net 5.

Reageren