Katherine Heigl door met Grey's?

Komt Izzie terug in Grey's anatomy of niet? De geruchtenstroom houdt maar niet op. Maar (spoiler alert!) er lijkt nu meer duidelijkheid te zijn!

Verschillende grote Amerikaanse media melden namelijk de afgelopen dagen dat een verzoek van actrice Katherine Heigl om in Grey's anatomy te blijven, is opgepikt. Izzie blijft dus!

Althans, dat is wat 'geheime bronnen' gemeld hebben. Zender ABC wil echter over de toekomst van Heigl nog niks ontkennen of bevestigen, en dat maakt dat het nog even afwachten blijft wat er nu gaat gebeuren.

Afscheid of niet?
Het nieuws over dat Izzie zou blijven, komt daags na het nieuws dat acteur T.R. Knight (George O'Malley) uit de serie stapt.

Het (mogelijke) vertrek van Izzie is nieuws sinds Grey's anatomy met een spectaculaire cliffhanger afscheid nam van de trouwe schare kijkers.

Het einde van de seizoensfinale liet zowel Izzie (in haar galajurk uit het tweede seizoen) en George (in een officieel pak van het leger) staan in lift van het Seattle Grace Hospital. De lift staat symbool voor het portaal tussen leven en dood. George stapt uit, en Izzie twijfelt... En dat was dat.

Reageren