Katherine Heigl over seizoen 6 Grey's

Zelf wist Katherine Heigl (die de aan kanker lijdende Izzie speelt) allang dat ze ook komend seizoen in Grey's anatomy te zien is. Maar dat dit nieuws (toch een van de belangrijkse cliffhangers) zó snel zou uitlekken, dat had ze nooit verwacht.

"Zelfs toen Izzie's hart stopte en ze haar op de tafel aan het reanimeren waren wist ik dat het goed zou komen", zei Katherine onlangs in een interview met WWK. "Maar ja, zo gaat dat nou eenmaal bij succesvolle series als Grey's. Zo houden ze het spannend voor de fans: gaat ze het redden of niet?"

Niet meer geheimzinnig
Dat is een van de redenen waarom het Katherine verbaasde dat de makers het nieuws dat George het niet gaat redden en Izzie wel nu al naar buiten hebben gebracht. "Vroeger deden ze altijd heel geheimzinnig over wat er ging gebeuren, maar nu geven ze alles bij voorbaat al weg."

Beste vriend kwijt
Dat George het niet zou overleven, was ook al bekend bij de actrice. "Ik mis T.R. heel erg. Hij is mijn beste vriend; we spraken altijd samen scènes door en ik kon alles bij hem kwijt. Over onze personages, maar ook privé. Het is maar goed dat hij drie minuten bij mij vandaan woont, dus ik spreek hem gelukkig nog heel vaak!"

Bekijk hier het interview met Katherine.

Reageren