Kathleen Aerts is eindelijk vrij

René Froger, Wolter Kroes, Jan Smit: je ziet ze vanavond allemaal voorbij komen in Muziekfeest op het plein. Wat deze eerste editie in Roermond vrij uniek maakt, is een van de eerste solo-optredens van Kathleen Aerts. Juist, die dame die van K3 tijdelijk K2 heeft gemaakt.

Toen ze vorig jaar dertig werd, ging ze de balans eens opmaken en besefte dat ze het niet fijn vond dat haar leven steeds voor twee jaar vastlag door K3. "Dat wil ik nu niet meer. Dat neemt niet weg dat ik een fantastische tijd heb gehad bij K3", zegt Kathleen in een interview.

Grote passie
Zingen blijft haar grote passie, zoals we vanavond ook zullen zien. Haar eerste single heet Zumba Yade, dat ze voor Unicef heeft gezongen. Maar wat ze daarna gaat doen?

Nog geen vastomlijnde plannen
"Er zijn nog geen vastomlijnde plannen, ik ben eigenlijk iemand die van dag tot dag leeft. Ik blijf elke dag zingen, maar of ik dat weer op grote podia ga doen, weet ik niet. Ik heb nu de tijd om uit te vinden wat ik precies wil in de toekomst. Ik laat alles op me afkomen en daarna zie ik wel weer."

Maar we gaan vast nog veel van Kathleen horen.

Meer over:

Reageren