Katja bevallen van dochter

Katja Schuurman (35) is donderdag bevallen van haar eerste kind, bevestigt overgrootopa Piet Römer aan RTL Boulevard. De dochter van Katja en haar echtgenoot Thijs Römer gaat waarschijnlijk Sammie heten.

"De bevalling is goed gegaan. Ze is ongeveer twee uur geleden geboren en is nog nat", vertelt acteur Piet Römer tegenover RTL Boulevard.

Katja en Thijs leerden elkaar kennen op de set van de serie Medea en traden in 2006 met elkaar in het huwelijk. In oktober vorig jaar maakte het paar bekend in verwachting te zijn. Enkele maanden eerder had Katja helaas een miskraam.

Trots op buik
Sinds woensdag ligt het tijdschrift LINDA met een interview en fotoshoot met een nog hoogzwangere Katja in de winkels.

Voor de foto's poseerde de moeder vol trots met haar dikke buik. Ze vertelde in het blad af en toe te vergeten dat ze zwanger is en haar buik juist te waarderen: "Ik voel me zo goed dat ik af en toe bijna vergeet dat ik zwanger ben. (...) Daarom draag ik op het moment het liefst mooie jurken of lekker strakke lange hemdjes en truien, zodat je mijn buik goed ziet."

Ze is goed voorbereid op de komst van dochtertje Sammie. "Mijn ouders hebben de babykleertjes van Birgit en mij bewaard. Voor het prachtige zoontje van mijn zus en straks voor onze dochter", vertelde ze in het blad.

Reageren