Katja nieuw: My Parents Are Gonna Love You

Katja Schuurman komt met een nieuw candid camera-programma op NET 5: My Parents Are Gonna Love You, waarin ouders door BN'ers voor het lapje worden gehouden.

Stel: een vrijgezelle zoon of dochter krijgt eindelijk een relatie, met een BN'er nog wel! De BN'er nodigt de aanstaande schoonouders uit voor een etentje in zijn of haar riante villa... voor de ouders natuurlijk een hele eer.

Maar dan blijkt de BN'er een ware verschrikking te zijn, en de ouders wacht een avond vol horror. Want die nieuwe beroemde liefde van hun oogappel zou wel eens niet helemaal de Juiste Liefde kunnen zijn. Natuurlijk allemaal in opdracht van... Katja Schuurman, die zichzelf pas aan het einde van de avond laat zien.

Mijn ouders zullen je geweldig vinden
Dat is in een notendop de opzet van het nieuwe verborgen camera-programma van Katja Schuurman: My Parents Are Gonna Love You, dat vanaf 6 oktober te zien zal zijn op NET 5.

De reeks BN'ers die zich geleend hebben om de rol van 'verschrikkelijke nieuwe liefde' te spelen, is interessant: alleen al Patty Brard (doet zich drie keer hysterischer voor dan ze echt is), Henkjan Smits (wil zijn nieuwe liefde beroemd maken, maar wel met eerst de nodige chirurgische ingrepen) en Jack Spijkerman (houdt niet van kinderen terwijl de nieuwe liefde die wel heeft) zijn in het programma te zien.

Reageren