Katja Schuurman en Joris Linssen gaan Hello Goodbye presenteren? Nee hoor, dat klopt niet!

Albert Verlinde leek gisteren groot nieuws te hebben. Joris Linssen en Katja Schuurman zouden de opvolgers van de gedupeerde Klaas Drupsteen zijn bij Hello Goodbye. Maar, dat is niet waar!

Een woordvoerder van de KRO-NCRV zegt: “Dat klopt niet. RTL Boulevard heeft dat gezegd, maar er is nog helemaal geen duidelijkheid over een nieuwe presentator voor Hello Goodbye. We zijn er nog mee bezig.”

Hello Goodbye

Klaas Drupsteen presenteerde twee seizoenen lang het programma Hello Goodbye, waarin hij op Schiphol gesprekken met reizigers aanknoopte. Aan de opvolger van Joris Linssen werd een maand geleden plots verteld dat hij niet langer door mocht als presentator.

Niet verwacht

Dat kwam voor Drupsteen als een donderslag bij heldere hemel. “Er is geen enkel signaal afgegeven dat de omroep ontevreden was over mijn presentatie. Hun argument was dat ze willen werken met minder presentatoren die meerdere programma’s op Nederland 1 kunnen presenteren”, zei hij in de Telegraaf.

Katja?

De naam van Katja Schuurman als opvolger van Klaas, viel al snel. De presentatrice tekende half februari een contact bij de KRO-NCRV, dus het zou natuurlijk kunnen dat zij doorgaat als presentator van Hello Goodbye. Dan zou ze het wel druk krijgen. In het najaar start de serie Nieuwe Buren waar Katja een rol in heeft en in januari 2015 begint de misdaadserie Noord/Zuid waar Katja in speelt. Als presentatrice gaat Katja aan de slag met het programma Alles voor je kind.

Andere opties

Andere presentatoren van de NCRV zijn Joris Linssen en Jetske van den Elsen. Ook zij zouden kunnen worden gestrikt voor de presenteerklus, maar vooralsnog is de plek nog vrij. Albert Verlinde loopt dus ietwat op de feiten vooruit. Het is nu maar even afwachten wie er het volgende seizoen van Hello Goodbye op Schiphol staat.

In RTL Late Night vertelde Drupsteen, die vinoloog is, dat hij een programma over wijn wil maken. 

Meer over:

Reageren